Hei der! Jeg er da Julia som står bak denne bloggen. Den handler for det meste om hva jeg tegner og mine inspirasjoner. Finn mer ut om meg i innlegget ''Om meg''! :) Legg gjerne igjen en kommentar med hva dere syns og hva jeg bør tegne.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Gammel tegning funnet frem.

Menst jeg rotet rundt i "gamle" minner, fant jeg frem en gammeø 17. Mai tegning. Eller fra 2012 vår da. Vel, her har dere den!
- Julia K.1 Kommentarer


Nicki Minaj!

Da har jeg overgått forventingene mine! Nei, virkelig. Jeg bestemte meg til slutt for hvilket bilde jeg ville ha og tegnet ferdig portrettet av Nicki Minaj som var bestilt av Elise.

Så her har dere da portrettet og detaljerte bilde av portrettet:

Jeg har da flere bestillinger på vent, men kommenter gjerne om du har ett ønske med hva jeg skal tegne.

Imorgen tenkte jeg jeg kunne ta "5 raske" i tegnekurs. Så følg med! :)


- Julia K.5 Kommentarer


Blyant, papir: Let's go!

Da er det bare det å finne ett bilde av Nicki Minaj som jeg kan begynne å tegne. Det er faktisk en av de vanskeligste delene! Jeg ser gjennom tusenvis av bilder og det å velge ett er vanskelig.

Likevel så lover jeg å begynne imorgen. Idag er jeg for trøtt til å sette i gang etter en hel dag i stallen med Henriette og islsndhesten hennes. Huff, hest er slitsomt! Tror jeg holder meg til blyant og papir foreløbig.

Oh, her er forresten ett bilde igår av meg som sitter konsentrert forran papiret, haha. :)Såå... Da tegnes vi imorgen folkens!


- Julia K.0 Kommentarer


Michael Jackson? Done!

Jeg bestemte meg for å lage en ''forenklet'' versjon av Michael Jackson, og heller bruke tid på kjendiser og ting jeg aldri har tegnet før.

Dere skjønner, jeg har laget noen versjoner av Michael før, og derfor syns jeg jeg heller skal fokusere på noen andre og lage dem avansert. Jeg har allerede fått inn to bestilinger, wow!
Bare fortsett med å sende inn tips til hva jeg kan tegne. Det gjør ting enklere for meg, og jeg kan bruke mer tid på å lage til enn å finne hva jeg skal tegne.

Så, tilbake til Michael Jackson. Som jeg sa, laget jeg en ganske så enkel versjon. Derfor er det egentlig ikke noe mer å si om den. Senere skal jeg tegne en avansert tegning av Michael som jeg virkelig kan være stolt av! Må bare finne perfekt bilde som tillater meg å gjøre det, noe som jeg ikke helt kunne med denne.

Desverre hadde jeg ett dårlig web-kamera på pcen min, så dere får ikke helt se nyansene. Men men! :)
Med en gang jeg finner mobilen sin ledning til pcen blir det bedre kvalitet på bildene, og dessuten flere gamle bilder. Og nye så klart.


Så som  jeg sa, har jeg fått inn en bestilling av Nicki Minaj. Det blir litt av en utfordring, haha! Spesielt når jeg lovde å tegne de nye mer detaljert. Vel, vel. Jeg har sett på andre som har tegnet henne, og virkelig fått litt av ett sjokk. Jeg mener denne her. Hvordan klarte hun det?

 Jeg tror neppe jeg får det til så bra, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg vurderer flere bilder, så hvilket jeg tar: Blir en overaskelse!


Da tegnes vi, folkens!

 

-Julia K. 

 

 

 4 Kommentarer


Dagens ''utfordring''

Dagens oppgave innebærer da hva jeg skal prøve å få til idag.

Jeg har sett litt på bilder av forskjellige kjendiser, plasser og bla. natur, og bestemte meg for å prøve å tegne Michael Jackson. Jeg tror ikke dette er det siste bilder jeg tegner av han, fordi jeg må bare si at han er helt utrolig. 

Det jeg da ser på som en utfordring blir å få til akkurat det utttykket han har her perfekt. Det er akkurat det jeg ikke er spesielt flink til, altså å lage uttrykka som er tatt bilde av. Vel, vi får se og prøve! Jeg skal ivertfall ikke gi opp med det første. 

Så får jeg bruke denne helt utrolig tegningen som inspirasjon til min. De er ikke like, men de detaljene tegnerern har fått med her er fantastiske! Det er akkurat sånn jeg vil lære meg til å tegne en gang. Det ville vært fantastisk.

 

- Julia K.0 Kommentarer


Let's begin!

Haha, vel overskriften forteller vel det meste! :)

Dette innlegget skal bare vise det jeg har tegnet denne uken her, og hva er planene mine for de neste dagene. Jeg vil gjerne at dere også kommer med bilder og ideer til hva jeg kan tegne, og om det skal være med farger eller svart/hvitt. Jeg er selv mest tilhenger av svart/hvitt, fordi at der kan man virkelig få frem detaljer og skygger, men jeg kan også forsøke å få til noe med farger om dere har lyst til det. 

Som jeg sa så skal jeg sette ut noen bilder av det jeg har tegnet den siste uken aller først. Som dere ser, var dette ett forsøk av å tegne Lady Gaga. Om dere lurer på hvordan jeg tegnet henne, så tok jeg ett vanlig bilde og så på hva som var hvor, får så å tegne det. 

 

Så har jeg ikke hatt tid til så mye mer denne uken, siden den nettop har begynt. Setter ut flere bilder når jeg har fått tegnet ting!

 
- Julia K. 2 Kommentarer


hits