Hei der! Jeg er da Julia som står bak denne bloggen. Den handler for det meste om hva jeg tegner og mine inspirasjoner. Finn mer ut om meg i innlegget ''Om meg''! :) Legg gjerne igjen en kommentar med hva dere syns og hva jeg bør tegne.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Om meg

Vel.... Hei alle sammen! :)

Jeg er da Julia som står bak denne bloggen. Dette er en blogg som ikke inneholder hverdag, men handler om kunst og tegninger. Her setter jeg ut ting som både jeg tegner og tegninger som inspirerer meg til å tegne.

 

Helt siden jeg kunne sitte og ta noe i handen, var jeg interessert i å tegne. Da kunne jeg jo ikke tegne, men jeg var vel for det meste interessert i å tegne fargerike rundinger og streker. Morfar var vel den som med inspirerte meg mest. Jeg kunne sitte i flere timer å se på hvordan en tegning av ett ansikt eller natur som kom frem, strek for strek. Desverre fikk jeg aldri lært noe av ham, siden han døde tragisk i 2004. Jeg var utrolig liten enda, og likevel bestemte jeg meg for å fortsette med talentet til morfar. Jeg begynte å tegne av ting fra barnebøker, selv om jeg faktisk ikke fikk det til. Men med tiden har det utviklet seg mer og mer, og så klart har det også blitt bedre etter hvert som jeg ble mer voksen. Nå bestemte jeg meg for å lage min egen blogg med ting jeg lager og dele dem med dere. :)

 

Sånn generelle fakta kan man vel ha med i ett innlegg som handler om meg, haha. Vel, jeg er ei jente på 14 år som er født 14.09.1998 og kommer fra Riga, Latvia sånn egentlig. Siden jeg var 4 har vi flyttet til Norge, og jeg har bodd i Stordal. Nå i høst flyttet jeg til Ålesund, en by i vest-Norge, der jeg kan si at jeg stortrives! Så er da da den største interessen min tegning, men jeg driver også med musikk siden mamma er pianolærer. Favorittfaget mitt på skolen (noe som er åpenbart) er kunst og handverk, og jeg vurderer å gå kunstlinjen i videregående.
Mer om meg finner dere vel ut etter hvert som dere leser gjennom bloggen, selv om det ikke er en hverdagsblogg. 

 

- Julia K.0 Kommentarer


hits