Hei der! Jeg er da Julia som står bak denne bloggen. Den handler for det meste om hva jeg tegner og mine inspirasjoner. Finn mer ut om meg i innlegget ''Om meg''! :) Legg gjerne igjen en kommentar med hva dere syns og hva jeg bør tegne.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Michael Jackson? Done!

Jeg bestemte meg for å lage en ''forenklet'' versjon av Michael Jackson, og heller bruke tid på kjendiser og ting jeg aldri har tegnet før.

Dere skjønner, jeg har laget noen versjoner av Michael før, og derfor syns jeg jeg heller skal fokusere på noen andre og lage dem avansert. Jeg har allerede fått inn to bestilinger, wow!
Bare fortsett med å sende inn tips til hva jeg kan tegne. Det gjør ting enklere for meg, og jeg kan bruke mer tid på å lage til enn å finne hva jeg skal tegne.

Så, tilbake til Michael Jackson. Som jeg sa, laget jeg en ganske så enkel versjon. Derfor er det egentlig ikke noe mer å si om den. Senere skal jeg tegne en avansert tegning av Michael som jeg virkelig kan være stolt av! Må bare finne perfekt bilde som tillater meg å gjøre det, noe som jeg ikke helt kunne med denne.

Desverre hadde jeg ett dårlig web-kamera på pcen min, så dere får ikke helt se nyansene. Men men! :)
Med en gang jeg finner mobilen sin ledning til pcen blir det bedre kvalitet på bildene, og dessuten flere gamle bilder. Og nye så klart.


Så som  jeg sa, har jeg fått inn en bestilling av Nicki Minaj. Det blir litt av en utfordring, haha! Spesielt når jeg lovde å tegne de nye mer detaljert. Vel, vel. Jeg har sett på andre som har tegnet henne, og virkelig fått litt av ett sjokk. Jeg mener denne her. Hvordan klarte hun det?

 Jeg tror neppe jeg får det til så bra, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg vurderer flere bilder, så hvilket jeg tar: Blir en overaskelse!


Da tegnes vi, folkens!

 

-Julia K. 

 

 

 


  


Du eså utrolig flink å tegne Julia! E e utrolig misunnelig på de!<3
13.11.2012, 18:04
URL: http://friendsforeveah
Lilli
Så fin :)
13.11.2012, 18:20
URL: http://lillisverden.com
drawingthings
Lilli: Tusen takk!! :)

- Julia K.
14.11.2012, 18:36
URL: http://drawingthings.blogg.no/
drawingthings
Anonym: Hahah, tuusen takk! <3 :)

- Julia K.
14.11.2012, 18:36
URL: http://drawingthings.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits