Hei der! Jeg er da Julia som står bak denne bloggen. Den handler for det meste om hva jeg tegner og mine inspirasjoner. Finn mer ut om meg i innlegget ''Om meg''! :) Legg gjerne igjen en kommentar med hva dere syns og hva jeg bør tegne.Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Let's begin!

Haha, vel overskriften forteller vel det meste! :)

Dette innlegget skal bare vise det jeg har tegnet denne uken her, og hva er planene mine for de neste dagene. Jeg vil gjerne at dere også kommer med bilder og ideer til hva jeg kan tegne, og om det skal være med farger eller svart/hvitt. Jeg er selv mest tilhenger av svart/hvitt, fordi at der kan man virkelig få frem detaljer og skygger, men jeg kan også forsøke å få til noe med farger om dere har lyst til det. 

Som jeg sa så skal jeg sette ut noen bilder av det jeg har tegnet den siste uken aller først. Som dere ser, var dette ett forsøk av å tegne Lady Gaga. Om dere lurer på hvordan jeg tegnet henne, så tok jeg ett vanlig bilde og så på hva som var hvor, får så å tegne det. 

 

Så har jeg ikke hatt tid til så mye mer denne uken, siden den nettop har begynt. Setter ut flere bilder når jeg har fått tegnet ting!

 
- Julia K. 


  

Eline
kjempefint!!!

du er kjempeflink. kan du tegne nicki minaj? <3

ville vært supert!!!! :D
13.11.2012, 15:48
drawingthings
Eline: Haha, klart jeg kan det! Skal se når jeg er ferdig med Michael Jackson. :)

- Julia K.
13.11.2012, 15:49
URL: http://drawingthings.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits